0 item(s) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

41-vuotias jalkapallolegenda Zlatan Ibrahimović on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle!

41-vuotias AC Milanin hyökkääjä Zlatan Ibrahimović on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle! Hän päättää näin 24 vuotta kestäneen ammattilaisuransa! Ibrahimović on edustanut seitsemää suurta eurooppalaista seuraa ja voittanut 32 mestaruutta. AC Milan Pelipaidat


Vuonna 1999 Ibrahimović debytoi Malmö FF:n joukkueessa ja aloitti virallisen ammattilaisuransa. Siitä lähtien hän on pelannut Ajaxissa, Juventuksessa, Interissä, Barcelonassa, AC Milanissa, Paris Saint-Germainissa, Manchester Unitedissa ja siirtynyt myös Los Angeles Galaxyyn Yhdysvalloissa. Vuoden 2020 alussa Ibrahimović palasi Milanin joukkueeseen toisella kierroksella ja pelasi aina tähän päivään asti ennen eläköitymistään.


1990-luvulta 2020-luvulle Ibrahimović kattoi neljä vuosikymmentä ja voitti 32 mestaruutta, mukaan lukien kaksi Eredivisie-titteliä, viisi Serie A -titteliä, yhden La Liga -tittelin ja neljä Ligue 1 -titteliä. Jalkapallo Pelipaidat. Ainoat valitettavat asiat olivat, että hän ei saavuttanut täyttä voittoa kaikista viidestä suuresta liigasta, koska hän ei pelannut Englannin Valioliigassa eikä Bundesliigassa, eikä hän myöskään koskaan voittanut kansainvälistä turnausta maajoukkueessa.


Vuodesta 2001 vuoteen 2023, 22-vuotisen maajoukkueuransa aikana Ibrahimović Pelipaidat edusti Ruotsin maajoukkuetta 122 kertaa ja teki 62 maalia ja 25 syöttöä. Seuratasolla hän pelasi kahdeksan joukkueen paidassa yhteensä 819 ottelua ja teki 493 maalia sekä antoi 201 maalisyöttöä.

Vaikka Ibrahimović on fyysisesti kookas, hänellä on erinomainen tekniikka ja hän tekee usein maagisia suorituksia, jotka päättyvät maaliin. Hänen persoonallisuutensa on myös hyvin vahva, ja hän sanoi jäähyväisissään: "Kiitos seuralle ja faneille, te teitte minusta tuntua kotona, olen milanolainen koko elämäni ajan." Kuten sanotaan, "kun kuningas saapuu, hän tulee ja lähtee kuin legenda"!

Verwante Tags

Ibrahimović Pelipaidat Jalkapallo Pelipaidat AC Milan Pelipaidat Ruotsi Pelipaidat

Nieuws gerelateerde Producten

AC Milan Jalkapallo Pelipaidat 2023-24 Kotipaita Miesten
Ruotsi Jalkapallo Pelipaidat 2022 Kotipaita Miesten

Ruotsi Jalkapallo Pelipaidat 2022 Kotipaita Miesten

€32,49 €93,95 Ex Tax: €32,49

x