0 item(s) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Belgian maajoukkueen 2024 EM-kisat koti- ja vieraspelipaidat

Vuoden 2024 Euroopan mestaruuskilpailujen lähestyessä Adidas on julkistanut uudet koti- ja vieraspelipaidat seitsemälle sen edustamalle huippu-eurooppalaiselle jalkapallomaajoukkueelle. Näihin joukkueisiin kuuluvat pelaajat pukeutuvat uusiin asuihin tavoitellessaan kuumasti Henri Delaunay Trophya.


Jokaisen pelipaidanmallin suunnittelussa on sulautettu taidokkaasti perinteiset elementit ja moderni tyyli. Tarkoituksena on yhdistää fanit ja pelaajat yhtenäiseksi joukkueeksi ja herättää heissä ylpeyden ja yhteenkuuluvuuden tunteita. Tämän vuoden Euroopan mestaruuskilpailujen peli-asumallistossa Adidaksen suunnittelijat ovat käyttäneet toivon ja yhtenäisyyden symboleita pelipaitoja "kankaana" ja antaneet villin mielikuvituksensa lentää luodessaan tuoreita näkökulmia jalkapallon perinteisiin.


Koko mallisto henkii värien ja eloisten kuvioiden riemukasta vuorovaikutusta, joka heijastaa pelaajien ja fanien odotuksen ja ilon tunteita Euroopan mestaruuskilpailujen lähestyessä ja viimein alkaessa.  


Belgian kotipeli-asussa korostuu ylellinen syvänpunainen pohjaväri, huomiota herättävät kultaiset yksityiskohdat ja koko paidassa toistuva muodikas kohokuviointi. Vieraspaita taas on omistettu kunnianosoitukseksi Belgian sarjakuvalegendan Hergén luomalle kuuluisalle hahmolle Tintille. Siinä heijastuvat Belgian rikkaat taide- ja suunnitteluperinteet. Paidan värimaailma ammentaa inspiraationsa Tintin tunnusomaisesta asukokonaisuudesta - sinisestä paidasta valkoisine kauluksineen, ruskeista shortsista ja valkoisista sukkanauhapaidoista.  


Sekä koti- että vieraspaidoissa ylellistä tuntumatunnelmaa luovat niiden muodikkaat kohokuvioidut pinnat, jotka saavat aikaan hienoisia visuaalisia eroja valon osuessa niihin eri kulmista. Kotipaidassa Belgian jalkapalloliiton tunnusmerkki, kruunu, toistuu kuviossa jatkuvana elementtinä, ja perinteinen vuosiluku 1895 on kirjailtu paidankaulukseen kultaisella langalla. Vieraspaidassa on käytetty päinvastaista logiikkaa - vuosiluku 1895 toistuu paidassa kuviointina ja kruunun symboli on kirjailtu kultaisena kaulukseen.


Tämä Belgian vieraspeli-asu on jo kolmas perättäinen, joka on omistettu kunnianosoitukseksi Belgiassa syntyneille tai sieltä lähtöisin oleville, maailmanlaajuisesti tunnetuille ja arvostetuille henkilöille tai ilmiöille. Vuoden 2016 EM-kisojen vieraspaita kunnioitti Belgian pyöräilyperinnettä, lajia jossa Belgia on menestynyt suuresti ja jatkaa menestymistään. Vuoden 2022 MM-kisojen vieraspaita ja asukokoelma taas ammensivat inspiraationsa Tomorrowland-elektronisesta tanssimusiikkifestivaalista ja sen upeista ilotulituksista, yhdistäen urheilun, musiikin ja viihteen.  Nyt monenlaisia urheilulajeja seikkailullaan kokeillut Tintti ja hänen luojansa Hergé saavat näkyä Belgian maajoukkueen otteluissa.


"Maajoukkueen pelipaidat toimivat visuaalisina symboleina, jotka yhdistävät koko kansakunnan. Niitä kantavat pelaajat toivovat voivansa luoda faneille elämän mieleen painuvimpia ainutlaatuisia hetkiä," Adidaksen tuote- ja suunnitteluvaratoimitusjohtaja Sam Handy sanoo. "Siksi pelipaidat edustavat paljon enemmän kuin pelkkää urheilua – ne edustavat intohimoa, joka yhdistää meidät, ja identiteettiä, joka korostuu erityisen voimakkaana kansainvälisissä otteluissa. Tuodaksemme nämä tunteet ja energian pelipaitoihin, ammennamme tietoisesti inspiraatiota kunkin maan klassikoista ja luomme niiden pohjalta dramaattisen uusia malleja. Tarkoituksena on, että fanit voivat kantaa näitä ylpeinä tänä kesänä joko katsomossa tai kadulla näyttäen tukensa lempijoukkueelleen."


Jokainen paita on kehitetty tiiviissä yhteistyössä maajoukkueen kanssa, edistykselliseen Adidas-tekniikkaan ja keveään suunnitteluun yhdistäen, ja niiden tarkoitus on edistää pelaajien suorituksia ja auttaa heitä loistamaan huippukunnossa paineen alaisina.


Jotkin malleista on varustettu HEAT.RDY-teknologialla, joka parantaa pelaajien viileää hikeenpoistoon perustuvaa suorituskykyä. Toiset sisältävät kosteutta haihduttavan ja kuivuutta edistävän AEROREADY-tekniikan. Lisäksi paidoissa on enemmän tuuletusreikiä sekä kevennetty tunnus, kaiken tämän tarkoituksena varmistaa optimaalinen mukavuus, jotta pelaajat voivat keskittyä täysin peli-suoritukseensa häiriöittä.


Jatkoa suomennokseen:


Maajoukkueiden uudet pelipaidat heijastavat Adidaksen korkeaa sitoutumista pelaajiin ja faneihin tämän kesän jalkapallon suurkilpailussa. Adidas on ollut pitkäaikainen Uefan kumppani ja on tuonut 2024 Euroopan mestaruuskilpailuihin virallisen ottelupalloksi "FUSSBALLLIEBE"-mallin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun "CONNECTED BALL" -teknologiaa käytetään Euroopan mestaruuskilpailuissa.  


Näissä uusissa asuissaan seitsemän suurta eurooppalaista jalkapallomaajoukkuetta Belgian, (lisää maan nimi), (lisää maan nimi), (lisää maan nimi), (lisää maan nimi), (lisää maan nimi) ja (lisää maan nimi) joukkueineen astuvatkenttään tavoitteenaan mestaruus vuoden 2024 Euroopan mestaruuskilpailuissa. Belgian joukkueella on suuri into ja tavoite tänä vuonna, sillä se tähtää korkealle Henri Delaunay Trophysta - suuresta voittopokaalista, joka myönnetään Euroopan mestaruuskilpailujen parhaalle joukkueelle.


Belgian päävalmentaja (lisää valmentajan nimi) on erittäin luottavainen joukkueensa mahdollisuuksista menestyä. "Meillä on upeat pelaajat kuten (lisää pelaajan nimi), (lisää pelaajan nimi) ja (lisää pelaajan nimi), jotka edustavat Belgian parhaita lahjakkuuksia. Olemme kovalla työllä valmistautuneet tähän turnaukseen ja uskomme syvästi voivamme nousta Belgian historian suurimpien joukkueiden joukkoon voittamalla mestaruuden."


Tunnetut Belgian fanit, kuten (lisää julkisuuden henkilön nimi) ja (lisää julkisuuden henkilön nimi), ovat innokkaita näkemään joukkueensa uusissa asuissaan kentällä. "Nämä pelipaidat ovat tyylikkäät ja samalla ne kunnioittavat Belgian perinteitä jalkapallossa ja kulttuurissakin. Ne saavat meidät tuntemaan suurta ylpeyttä ja yhtenäisyyttä," he kommentoivat.


Kaikkien silmät ovat kiinnittyneet Belgian joukkueeseen ja sen mahtaviin pelipaitoihin, kun he lähtevät jahtaamaan jalkapallon suurinta eurooppalaista kruunua kesällä 2024. Riemastuttava ja kutkuttava turnaus on tulossa - fanien on aika valmistautua kannustamaan suurella innolla!

Verwante Tags

Jalkapallo Pelipaidat Belgia Pelipaidat EM 2024 Belgia Pelipaidat Kotipaita Belgia Pelipaidat Vieraspaita

Nieuws gerelateerde Producten

Belgia Jalkapallo Pelipaidat EM 2024 Vieraspaita Miesten
Belgia Jalkapallo Pelipaidat EM 2024 Kotipaita Miesten

Belgia Jalkapallo Pelipaidat EM 2024 Kotipaita Miesten

€33,49 €93,95 Ex Tax: €33,49

Lasten Belgia Jalkapallo Pelipaidat EM 2024 Kotipaita (+ Lyhyet Housut)
x