0 item(s) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

"Mia san Mia": Bayern Münchenin vierasjoukkueen pelipaita kaudelle 2023-24

Tänään julkaistiin virallisesti FC Bayern München Pelipaidat uusi vieraspelipaita kaudelle 2023-24, joka sai inspiraationsa seuran voimakkaasta motosta "Mia san Mia" ("Minä olen minä").

Tämä motto näkyy pelipaidan kauluksen sisäpuolella ja se symboloi Etelän Tähden kunnianhimoa, itseluottamusta ja voitonhalua. Se edustaa myös henkeä, joka syntyi Münchenin kaupungissa, mutta on juurtunut uskollisten Bayern-fanien sydämiin ympäri maailmaa.


Pelaaja- ja kannattajaversioissa on maailmankartasta inspiroitunut kuviointi, jota koristavat pinkit ja vihreät fluoresoivat timantit. Jokainen timantti edustaa jossain maailman kolkassa loistavaa kannattajaryhmää. Fluoresoivat värit symboloivat tärkeitä kannattajakaupunkeja, kuten New York, Shanghai ja Bangkok upeine horisontteineen, sekä Tokion ja Singaporen loisteliaita kaupunkinäkymiä, jotka ovat Etelän Tähden kesän kiertueen kohteita.


Jalkapallon vanhempi tuotepäällikkö Lisa Datz sanoi: "Toivomme, että tämä silmiinpistävä uusi pelipaita kuvastaa 'Mia San Mia' -sanoman sisältöä. Se ei ole vain iskulause, vaan henkinen lausunto, joka ylittää kentän rajat ja myös kansakuntien rajat. Uusi pelipaita pyrkii yhdistämään Bayern-fanit ympäri maailmaa ja luomaan näyttävillä väreillä aivan uudenlaisen ja ennennäkemättömän ilmeen. Emme malta odottaa, että pelaajat pukeutuvat siihen ja fanit huutavat sen voimalla."


Pelaajien Jalkapallo Pelipaidat Halvalla on varustettu HEAT.RDY -teknologialla, joka tarjoaa miellyttävän tunteen pelaajille korkean tason jalkapallotapahtumissa. Kannattajaversioissa taas on AEROREADY -teknologia, joka pitää vihreältä nurmelta juoksevat fanit kuivina ja mukavina.


Bayernin pelaajat ovat jo saapuneet Tokioon aloittaakseen kesäkiertueensa, ja uusi vieraspelipaita debytoi ensimmäistä kertaa joukkueen pelatessa Kawasaki Frontalea vastaan 29. heinäkuuta Tokiossa, ilmentäen seuran jatkuvaa halua pitää yhteyttä Aasian kannattajaryhmiin.

Verwante Tags

Bayern München 23/24 Jalkapallo Pelipaidat Halvalla FC Bayern München Pelipaidat Bayern Pelipaidat

Nieuws gerelateerde Categorieeën

Nieuws gerelateerde Producten

FC Bayern München Jalkapallo Pelipaidat 2023-24 Vieraspaita Miesten
FC Bayern München Jalkapallo Pelipaidat 2023-24 Kotipaita Miesten
x