0 item(s) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Pelkistetty värimaailma: Real Madrid kotipaita kaudelle 2023-24

Real Madrid seuran kotipaita kaudelle 2023-24 on kunnianosoitus yksinkertaiselle värimaailmalle ja minimalistiselle estetiikalle, joka on yhdistänyt fanit ja pelaajat jo 121 vuoden ajan.


Tänä päivänä puhdas valkoinen paita on jo muodostunut madridismin symboliksi. Valkoinen väri ja sen suunnittelun kauneus herättävät välittömästi ylpeyttä ja tunnetta kuulumisesta Real Madrid fanien sydämissä ympäri maailmaa. Kotipaidan suunnittelussa keskitytään yksinkertaiseen ja eleganttiin kaksiväriseen tyyliin, jossa on kerroksellinen musta-kultainen V-kaulus ja näyttävät pystysuuntaiset mustat raidat sivuilla.


Real Madrid uuden kauden pelaajien versio paidasta on varustettu HEAT.RDY-teknologialla, joka edistää ilman kiertoa ja auttaa pelaajia pysymään viileinä ja mukavina. Faniversio puolestaan hyödyntää AEROREADY-teknologiaa, joka tarjoaa kuivaa ja miellyttävää käyttökokemusta hengittävän ja kosteutta siirtävän materiaalin ansiosta.


Juhlistaakseen uuden paidan julkaisua ja osoittaakseen sen yhdistävän voiman, Adidas julkaisi erityisen "perhekuvan". Kuvassa on mukana Real Madridin miesten ja naisten jalkapallojoukkueiden jäseniä, Real Madridin naisten koripallojoukkueen jäseniä, edustajia Real Madridin nuorten akatemiasta sekä osa joukkueista LaLiga Genuinen älykkäiden pelaajien liigasta.


Real Madridin uusi kotipaita kaudelle 2023-24 tekee ensiesiintymisensä nurmella seuran Yhdysvaltojen kiertueen aikana, joka järjestetään ennen kauden alkua.

Verwante Tags

Real Madrid Pelipaidat Jalkapallo Pelipaidat Real Madrid 2023-24

Nieuws gerelateerde Producten

Lasten Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat 2023-24 Kotipaita (+ Lyhyet Housut)
Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat 2023-24 Kotipaita Miesten
Lasten Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat 2022-23 Kotipaita (+ Lyhyet Housut)
Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat 2022-23 Vieraspaita Miesten
x