0 item(s) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

80 Years of Glory - Manchester City Pelipaidat 2023-24 Koti

Maailman johtava urheilubrändi PUMA julkaisi tänään virallisesti Manchester City Clubin uuden kotipaidan kaudelle 2023-24 Manchester City Pelipaidat. Pelipaita on saanut inspiraationsa paidasta, jota seura käytti ensimmäisellä kaudella Etihad Stadiumille (Etihad Stadium) saapumisen jälkeen, ja se sisältää stadionin ikoniset piirteet yksityiskohtiin juhlistaakseen joukkueen lukemattomia klassisia hetkiä Etihad Stadiumilla, joka juhlii 20. perustamisen vuosipäivä.


  80 Maine Roadilla vietetyn loistovuoden jälkeen Manchester City muutti kotistadionin 5,5 mailin päässä sijaitsevalle Etihad Stadiumille elokuussa 2003. Siitä lähtien se on avannut seuralle uuden aikakauden ja luonut lukemattomia uusia klubeja. Levyt, uudet legendat ja hienoja klassisia hetkiä. Uusi kotisarja kaudelle 2023–24 on osoitus tästä suuresta perinnöstä, sillä Manchester City juhlii 20-vuotisjuhlaa uudessa kodissaan, juhlii Etihad Stadiumia ja kaikkia City-faneja, jotka kutsuvat sitä kodiksi. Paidassa on sama valkoinen V-pääntie kuin seuran ensimmäisessä kotipakkauksessa, jota käytettiin Etihad Stadiumilla vuosina 2003–2004; etugrafiikka on saanut inspiraationsa Etihad Stadiumin ainutlaatuisesta arkkitehtuurista, varsinkin ulkopuolelta katsottuna. Neljä valtavaa tornia, joita minä näki, ne kehittyivät neljäksi pyöreäksi tummaksi viivoksi paidassa. Stadionin siluetti ja postinumero näkyvät niskan sisäpuolella.


  Pelipaidan pelaajaversio on tärkeä osa joukkueen uutta aikakautta Etihad Stadiumilla.PUMA ja Manchester City ovat kutsuneet nuoria Manchester Cityn faneja ja Manchester Cityn yhteisöön osallistujia Finlayn, CITC:n lähettilään Asia Townspeoplein ja seuran edustajia, mukaan lukien Alex Williamsin, nuoren naisfani Esme ja Manchester Cityn pelipaidan keräilijä Mark McCarthy rivissä seuran miesten ja naisten kanssa Joukkueen pelaajat esiintyivät yhdessä uudessa kotipaidassa. Seuran lähettiläs Shaun Wright-Phillips, joka kuului joukkueeseen vuosina 2003-2004, sanoi ylpeänä: "Etihad-stadionilla on ollut tärkeä rooli Manchester Cityn ja pelaajien historiassa, ja jaoin myös lukemattomia klassisia muistoja fanien kanssa täällä. Olen erittäin ylpeä voidessani käyttää Manchester Cityn pelipaitaa pelatakseni ensimmäisellä kaudella Etihadissa. Joten PUMA otti kotipaidan inspiraation tänä vuonna Etihad-stadionilta. Se on hienoa, toivon, että tämän vuoden pelipaita voi seurata fanejamme maistelemassa. joukkueen upeita hetkiä viimeisen 20 vuoden ajalta.


  "Manchester Cityn 20-vuotisjuhla Etihad Stadiumilla on tärkeä hetki ja seuran uskomaton nousu sinä aikana. Uusi kotipakkaus on kunnianosoitus lukemattomille uskomattomille hetkille stadionilla ja pitkäaikaisille kannattajille. Se on kunnianosoitus joukkueen horjumaton tuki", sanoi Marco Mueller, PUMA:n joukkueurheilutuotelinjan vanhempi johtaja. Olemme iloisia voidessamme luoda ainutlaatuisen ja merkityksellisen pelipaidan pelaajille ja faneille, jotka juhlivat paikkaa, jota he kutsuvat "kodiksi".


  Uusi Manchester Cityn kotipaita kaudelle 2023-24 koostuu kahdesta versiosta. Pelipaidan pelaajaversio on varustettu ULTRAWEAVElla, PUMA-brändin historian kevyimmällä suorituskykyisellä trikookangalla, ja dryCELL-hikeä siirtävällä tekniikalla kevyen neljään suuntaan joustavan kankaan kautta (eli lisäämällä elastaania elastaan ​​lankaa lanka, jotta kangas on joustava sekä loimen että kuteen suunnassa) Kangas vähentää merkittävästi painoa, mikä auttaa pelaajia ja joukkueita olemaan nopeampia, dynaamisempia ja saavuttamaan parempia urheilusuorituksia kentällä. Paidan faniversiossa käytetään 100 % kierrätettyä polyesterikangasta, jossa on klassinen dryCELL-hikoiluteknologia.

Viime vuoden elokuussa PUMA ja Manchester Cityn ensimmäinen verkkopelien interaktiivinen yhteisö Roblox saivat päätökseen seuran kauden 2022-23 toisen vieraspaidan metaverse-julkaisutapahtuman. Vastauksena uuden kotipaidan julkaisuun Manchester City järjestää myös pelipaidan julkaisujuhlan Roblox-yhteisössä. Kotipaidan virtuaalinen versio tarjoaa pelaajille personointivaihtoehtoja. Pelaajat voivat valita digitaalisia tuotteita "The Blue Moon" Blue Moon -kokemusohjelmassa kokeakseen rikasta ja mielenkiintoista online-vuorovaikutusta.

Verwante Tags

Manchester City Pelipaidat Man City Pelipaidat Jalkapallo Pelipaidat

Nieuws gerelateerde Producten

Manchester City Jalkapallo Pelipaidat 2023-24 Kotipaita Miesten
Naisten Manchester City Jalkapallo Pelipaidat 2023-24 Kotipaita
Juventus FC Jalkapallo Pelipaidat 2023-24 Kotipaita Miesten
Naisten Juventus FC Jalkapallo Pelipaidat 2023-24 Kotipaita
x