0 item(s) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Rohkea etenemisen henki: AC Milanin kotipaita kaudelle 2023-24

Maailman johtava urheilumerkki PUMA julkaisi tänään virallisesti AC Milanin uuden kotipaidan kaudelle 2023-24. Uusi kotipaita on saanut inspiraationsa Milanin kaupungista ja sen asukkaiden rohkeasta etenemisen hengestä, ja sen tarkoituksena on lähentää joukkuetta, kaupunkia ja intohimoista kannattajayhteisöä Jalkapallo Pelipaidat.


AC Milanin tunnusomainen punamusta raita, joka symboloi seuran henkeä, on innovatiivisella tavalla toteutettu uudessa kotipaidassa punaisella pohjalla ja päällekkäisinä mustina juovina. Paidan keskellä toistuva "M"-kirjain visuaalisesti kuvastaa seuran tiivistä yhteyttä kaupunkiin, juhlistaen Milanon kaupungin energistä voimaa, AC Milanin pitkää historiaa ja sen sitoutumista yhteisön kehittämiseen. Uudessa kotipaidassa on myös siisti musta V-kaulus ja mustat hihansuut, sekä yksityiskohtana takakauluksessa painettu "AC MILAN" AC Milan Pelipaidat.


Pelaajapaidat: Uuden kotipaidan julkaisun kunniaksi PUMA on yhteistyössä AC Milanin kanssa julkaissut yhteisen mainosvideon, jossa esiintyvät AC Milanin miesten joukkueen kapteeni Davide Calabria, Olivier Giroud, Rafael Leão, Mike Maignan Thiaw, Fikayo Tomori, Charles De Ketelaere sekä naisten joukkueen pelaajat Kosovare Asllani ja Nesrine Bahlouli. Milanon kaupungin keskeiset tunnusmerkit valaistaan punamustalla valolla videossa, näyttäen maailmanlaajuisen fanikunnan rakkautta AC Milania kohtaan.


Verwante Tags

AC Milan Pelipaidat AC Milan 2023-24 Jalkapallo Pelipaidat

Nieuws gerelateerde Producten

AC Milan Jalkapallo Pelipaidat 2023-24 Kotipaita Miesten
Lasten AC Milan Jalkapallo Pelipaidat 2023-24 Kotipaita (+ Lyhyet Housut)
Arsenal FC Jalkapallo Pelipaidat 2023-24 Kotipaita Miesten
x